Meer-cameraregie

meercamera

Deze regiesets hebben we in 2 verschillende formaten.

Kleine Set:

De kleine set bestaat uit een compact rack met daarin de benodigde video-mixer en enkele kleine preview-schermpjes. Deze set is voorzien van 1 recorder om het eindsignaal op te nemen. Tevens hebben we mogelijkheden om 1 of 2 beamers of schermen aan te sturen, zodat het beeld te zien is in de zaal of bijvoorbeeld op het podium. Eventueel kan men een laptop toevoegen voor een presentatie of een filmpje. Dit rack is bedoeld voor de kleinere klussen waar snel opbouwen en compactheid belangrijk is.

Grote Set:

Daarnaast beschikken we over een grote set. Deze set zit eveneens in een rack maar is speciaal bestemd voor grotere regieklussen. De grote set is voorzien van 4 recorders en verschillende converters om computer- en videosignalen te laten samenwerken. Tevens zit in deze set een 8×8 matrix switcher om alle beelden op computerkwaliteit te schakelen en te distribueren. Hier hebben we ook de beschikking over een Maxedia. Dit is een content machine met speciale software voor    VJ- en presentatiedoeleinden. Deze machine is volgeladen met duizenden video loops en achtergronden om uw videoproject live mee te ondersteunen. Deze set is zeer geschikt voor meer-cameravideoregistraties en grote live evenementen.

Camera’s:

Totaal kunnen we 7 camera’s leveren. Deze zijn eventueel op te bouwen in 2 sets. Het is mogelijk om dit te combineren met videomixers of complete regiesets. De camera’s kunnen op afstand bediend worden door een VJ of door de videoregie. Wij maken gebruik van Sony PTZ-camera’s. Deze zijn zeer lichtgevoelig en leveren goed beeld onder verschillende omstandigheden.

De stagecam is een begrip van de laatste jaren. Dit is een kleine   Dome-camera die op het podium wordt geïnstalleerd om zo beelden van dichtbij te filmen, zonder dat ze al te veel opvallen. Voordeel van dit systeem is dat je geen cameramensen in de buurt van het podium nodig bent.