by Xtreemtec, Uncategorized, No Comments

Dec 24

Het Glazen Cafe 2012 – Let’s hear it for the babies

by Xtreemtec, Uncategorized, Comments Off on Het Glazen Cafe 2012 – Let’s hear it for the babies

Dec 24

Waar 3FM Serious Request zich elk jaar flink inzet om een groot bedrag in te zamelen voor een goed doel.  Doet Het Glazen Cafe in Vroomshoop elk jaar mee met een actie om geld in te zamelen voor Serious Request.

Ook dit jaar werd dat weer groots aangepakt.  Een glazen wand die het cafe in 2en deelde om zo een studio en een cafe te creeeren. Een uitbouw aan de zijkant van de studio met uiteraard ook veel glas.

Ook Xtreemtec was dit jaar weer van de partij en pakte groot uit met onze nieuwe Full HD Regie set.  Ondanks een paar kleine kinderziektes die opgelost konden worden heeft het systeem zich uitermate gehouden de afgelopen 1,5 week.  Met totaal 10 camera’s, een video overlay met SMS, Twitter en facebook integratie en streaming naar internet + video zender verbinding naar de lokale omroep Delta TV was dit een zeer geslaagde opzet.

Totaal hebben we 40.880 euro opgehaald voor het goede doel.  Wat een super inzet!!

 

Tags: ,

    Comments are closed.